Skip Navigation Links

Rendszergazdaként partnerünk teljes informatikai struktúráját karbantartjuk, célunk hogy a látásmódját, gondolkozását, perspektíváit és munkarendjét társítani tudjuk a saját szakmai szemléletünkkel, hogy az adott vállalkozás sikeréhez vezető úton jó társak, informatikai támogató társaság lehessünk.

Tudjuk, hogy az informatikai rendszer minden cég intim része, ezért igyekszünk családias, közvetlen kapcsolatottal dolgozni, ahol fontos az emberi kommunikáció, a személyes kontaktus, és a kölcsönös bizalom. Cégünk kis méreténél fogva ezeket könnyebben megtarthajta, mint a multik. Olyan partnereket keresünk, akiknek ez szintén fontos, és értékelik is ezt a hozzáállást.

Főleg Windows alapú kliensek és szerverek, hálózatok felügyeletét vállaljuk, de más kapcsolódó, érintett rendszerek is részét képezhetik a rendszergazdai munkánknak. Cégünk foglalkozik számítógépek és minden kapcsolódó technika kedvezményes beszerzésével, számítógépépítéssel és összeszereléssel, hibakereséssel is. Forduljon hozzánk bizalommal.